loading   Laddar sida...

VÄLKOMMEN TILL SVERIGES NYA CYKELMÄSSA!

Cykelbranschens egna mässa!

Välkommen till Svenska Cykelmässan den 3-5 mars 2017 på Svenska Mässan i Göteborg, för att ta del av allt som hör cykeln till. Från de vassaste karboncyklarna med elväxel och marknadens tuffaste Mountainbikes till elcyklar och standardcyklar för både barn och vuxna. Förutom alla cyklar finns här också ett stort utbud av cykelkläder, cykeltillbehör och en mängd andra cykelaccessoarer.  

Under dessa tre fullmatade mässdagar kommer du även kunna ta del av inspirerande seminarier, prova-på, uppvisningar, debatter och presentationer om allt från tävlingscykling till exotiska cykeläventyr på Stora Scenen - hjärtat i utställningen.

Svenska Cykelmässan är Sveriges nya årliga mässa vars syfte är att samla hela den svenska cykelbranschen och alla som är intreserade av att cykla till en stor, gemensam och årlig mötesplats. En mässa där alla former av cykling kan mötas och där cyklingen manifesteras i Göteborg stad.

Under mässdagarna kommer det även bli premiär för Sveriges Cykelriksdag arrangerad av Svensk Cykling.

Köp din biljett idag - spara både tid & pengar! >>

Hoppas vi ses!

 

 

Hela cykelbranschen samlas!

Flertalet av marknadens största varumärken kommer att finnas på plats på Svenska Mässan och visa upp sina nyaste och hetaste cyklar och tillbehör. Klicka här för att se alla som är med på Sveriges nya cykelmässa!

 

Premiär för Sveriges Cykelriksdag!

I samband med Svenska Cykelmässan lanseras även den årliga mötesplatsen Sveriges Cykelriksdag. En dag där politiker och beslutsfattare inom området träffas för att diskutera cykelpolitik. Läs mer här!

 
    


SNABBFAKTA
Datum
Fredag 3 mars - söndag 5 mars
Fredag & lördag: kl. 10:00 - 18:00
Söndag: kl. 10:00 - 17:00

Entrépriser
Klicka här för samtliga priser!

Plats
Svenska Mässan, Göteborg


KÖP DIN BILJETT HÄR  
NYHETSBREV
Arrangeras av:

 

Medarrangör:

Sveriges Cykelriksdag:

 
 
Mediepartner:

 
Cykla i Sverige: